Петък, 24 Май 2024
Козирог

Седмичен хороскоп
11 - 18 Юли 2022

996

Седмичен хороскоп - Козирог - 11.07.2022 - 18.07.2022 година

Обичани и щастливи ще се чувствате в компанията на специални за вас хора. Въпреки, че ще сте натоварени с професионалните си задачи, ще имате и време и желание за повече близост с любимите ви.

Криворазбрани ще бъдете само за онези, които не виждат високите ви цели, а се вглеждат върху несъществените и дребни неща. Наученото ще ви помогне да преодолеете и грижливо да заобикаляте всичко, на което не му е време сега, и да продължите уверено напред. Предстоят ви печалби, но ако не изпускате момента. Затишието в края на седмицата използвайте за да се разтоварите от напрежението и да заздравите контактите си.

Лидерските ви амбиции ще продължат и за напред да ви държат будни, което при новите обстоятелства е добре. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!