Четвъртък, 18 Август 2022
Козирог

Седмичен хороскоп
11 - 18 Април 2022

792

Седмичен хороскоп - Козирог - 11.04.2022 - 18.04.2022 година

В добра форма и с освободено мислене ще работите по осъществяване на всичко, което планирате за тази седмица. Да следвате интересите си, това е стимул, който поддържа кондицията и мисълта ви във всеки един момент. Грижете се взаимоотношенията ви с партньора и околните да са нормални, за да не забавите темпото си.

На работното място или по бизнес-дела ще постигнете разбирателство по въпроси, които до сега са възпрепятствали общи задачи. Други ще се вълнуват от нова работа или пътуване, за някои и в чужбина. Развитията ще ви подтикват към търсене и на други пътища за реализация на идеи и нови проекти. Времето и условията са благоприятни за създаване на полезни контакти, както и подновяването на онези, които са загубили актуалността си в последно време.

Стремежът ви към повече сигурност, финансова, на работното място, семейна или друга ще повиши вниманието ви с цел да сведете евентуалните загуби до минимум. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година