Вторник, 21 Януари 2020
Козирог

Седмичен хороскоп
10 - 17 Септември 2018

1601

Седмичен хороскоп - Козирог - 10.09.2018 - 17.09.2018 година  

По-често мислете за впечатлението, което оставате след себе си. В подкрепа на интересите ви би било, ако сте по-сдържани в отношенията си към онези, които очевидно са неравностойни на вас.

За предпочитане е да търсите сътрудничеството на хората около вас, така по-бързо ще решите проблемите си. Предстои ви започване на нов проект, осигуряващ ви добри перспективи, както в професионален план, така и за вашите финанси. В отлично настроение и самочувствие ще бъдете в края на седмицата, ще разполагате с повече средства и свободно време. Споделете ги с близките си, те заслужават това, предвид безрезервната си подкрепа към вас.

С развитието на делата ви ще расте и самочувствието ви, то никога не ви е напускало. Не без основание ще кроите планове за нови преустройства и подобрения. Не спирайте да бъдете активни и не оставяйте идеите си дълго да отлежават, реализирайте ги. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден точно в 16:00 часа ние ще публикуваме хороскопът за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него. Успех!


Годишен хороскоп за 2020-та година