Неделя, 14 Април 2024
Козирог

Седмичен хороскоп
10 - 17 Февруари 2020

1966

Седмичен хороскоп - Козирог - 10.02.2020 - 17.02.2020 година

Не пренебрегвайте желанията на партньора си, работете за осъществяването им и ще оставате доволни. Освободете се от вътрешните си съмнения и с открито сърце и ведро приветствайте човека до вас. По-често търсете причината за неудачите си в себе си и споделяйте проблемите на другите.

Събитията ще насочат интереса ви към области с добри възможности за бизнес и печалби. Станете по-отворени, гледайте, слушайте и питайте, за да ви стане по-ясно. Носителите на материални богатства по-често не са отзивчиви, но не са недостъпни, ако това е целта ви. Любовен триъгълник ще ви направи по-чувствителни към любовта и изневярата. Бъдете дискретни, запазете достойнството си и не допускайте някой да страда. Това е може би най-доброто нещо, което можете да направите още в началото на тази календарна седмица. Не се тревожете. Ще се справите с всичко.

Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!