Неделя, 10 Декември 2023
Козирог

Седмичен хороскоп
10 - 17 Декември 2018

1618

Седмичен хороскоп - Козирог - 10.12.2018 - 17.12.2018 година

Умението ви да боравите с постъпващата до вас информация ще улесни избора ви и ще ускори взимане на решения. Пазете се да не затъвате в дребнавости, бъдете на нивото на отговорностите, които стоят пред вас.

Наред с тях не се поддавайте на разрушителни емоции, които понякога ви връхлитат, запазете мисълта си бистра и гъвкава. Ако работата ви идва в повече, намерете начин да се освободете от задачи, които успешно могат да се свършат и от другите около вас. Периодът е силен и с вашата амбиция и хъс ще постигнете бърз напредък. В професионален план на някои от вас им предстои издигане в йерархията, ще приемете новите предизвикателства, давайки изява на възможностите си. Ще впечатлите с принципната си позиция по проблеми от глобален мащаб, давайки преднина на благородството и милосърдието си.

Благодарение на тях ще съсредоточите върху себе си много и добри очаквания. Самочувствието ви с право ще нарасне, но подчинявайки го на хуманни каузи. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!