Неделя, 5 Април 2020
Козирог

Седмичен хороскоп
01 - 08 Октомври 2018

2222

Седмичен хороскоп - Козирог - 01.10.2018 - 08.10.2018 година   

Бъдете по-уравновесени и по-сдържани в непреодолимите си желания. За да ускорите процеса им станете всеотдайни към ангажиментите си и преценявайте детайлно всичко.

Вие сте значими, за това се възползвайте от контактите си и добре обмисляйте нещата си. Семейството ви се нуждае повече от вашето внимание, не го пренебрегвайте. Ще се радвате на гости от далече, които ще пристигнат скоро и ще ви направят съпричастни на щастието си. Високите ви амбиции по отношение на децата ви ще ви противопоставят на различни позиции с тях. Дайте им право на избор и не налагайте своето на всяка цена.

Така повече ще има полза. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година