Понеделник, 25 Май 2020
Козирог

Седмичен хороскоп
01 - 08 Юли 2019

1756

Седмичен хороскоп - Козирог - 01.07.2019 - 08.07.2019 година 

Ще впечатлявате с качества и ще привличате вниманието на публиката. Събитията ще се развиват бързо и без вашето участия няма да се получат добри резултати.

Не надценявайте все пак възможностите си за да не се разочаровате в непредвиден момент. Бъдете мислещи, каквито сте и последователни, без да изпускате темпото. Няма да липсват моменти на изпитания и проверка на стабилността ви. Имате в запас сили, които трябва да дадете в подкрепа, както на собственото си достойнство, така и на чуждото. Възползвайте се от чувството си за хумор и правете обстановката по-ведра и спокойна. Не търсете конфликти, важно е да работите и живеете в приятна атмосфера.

С добра мотивация и вяра ще поведете други след себе си, с възможност да подобрите бъдещето на всички вас. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Годишен хороскоп за 2020-та година