Събота, 20 Април 2019
Козирог

Седмичен хороскоп
01 - 08 Януари 2018

4581
Седмичен хороскоп - Козирог - 01.01.2018 - 08.01.2018 година
 
Наред с подготовка за предстоящите коледни празници ще продължите да се трудите над деловите си и професионални задачи. Без да нарушавате ритъма си ще реализирате идеите, вложени в последните си за тази година проекти.
 
Професионализмът ви ще се прояви и по отношение на бъдещи начинания, които договаряте със съдружници и хора от бранша. Много скоро ще дойдат и първите предложения за вас, някои от които от чуждестранни партньори. Не са изключени разногласия по отношение организацията на работата, за това не пренебрегвайте ничии съвети и мнения. Разочарования също са възможни, но те са част от живота на всеки. Нова любов ще ви очарова и владее през идващите дни. Тя ще ви вдъхнови и ще засили у вас усещането, че по Коледа стават чудеса.
 
Вие на свой ред покажете благородство на характера си и дайте изява на милосърдието си, около вас има нуждаещи се хора. С близките си пожелайте повече взаимна търпимост и за напред. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Козирог, както и подходящите решения за гривна!


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година