Сряда, 11 Декември 2019
Дева

Седмичен хороскоп
09 - 16 Май 2016

3267
Седмичен хороскоп - Дева - 09.05.2016 - 15.05.2016 година
Мобилизирани сте да свършите всичко, заложено в програмата ви за тези дни. В подкрепа на усилията ви ще срещнете разбиране и добро сътрудничество, което ще стимулира амбициите ви. Творческият подем ще се отрази на активността ви и ще реализирате повече от идеите, които с право определяте, като печеливши. За съжаление, може да има и такива, които да се оставят на инерцията и тревожните си мисли. С подкрепата на близките ще излезете от депресията, но можете да си помогнете и сами, стига да сте по-волеви. Нечие внимание ще се отрази ободряващо на духа и на желанието ви за изяви. Може да сте си взаимно полезни в преодоляване на житейските трудности.
 
Ако ви предстоят сделки с недвижима собственост или други търговски взаимоотношения, проявете далновидност, условията на пазара диктуват правила, с които е добре да се съобразявате. Приятно чувство ще ви потопи в атмосфера на любов и споделени вълнения, от вас зависи да го задържите по-дълго. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия годишен хороскоп според датата на раждане. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година