Петък, 28 Февруари 2020
Дева

Седмичен хороскоп
07 - 14 Октомври 2019

2008

Седмичен хороскоп - Дева - 07.10.2019 - 14.10.2019 година 

С настроение и добри очаквания дух ще се съсредоточите върху финансите си, разработвайки идеи, които биха подобрили бизнеса, а от там и благосъстоянието ви.

Не сте от хората, които лесно се предават и докато не опитат и последната възможност, няма да се откажете. Така ще бъде и сега, ще правите нововъведения, ще експериментирате и внедрявате новости, но в крайна сметка ще постигнете желаното. Възможно е по пътя да срещнете препятствия, некомпетентност, безразличие и злоба, идващи от хора с власт и позиции в обществото. По-важно е, че с постигнатото, което няма да се случи в рамките на един ден, ще покажете пригодността си за тези трудни условия и силата на духа си. Бъдете внимателни и не се поддавайте на внушения, водещи към агресия.

Водете се от доброто и го следвайте, за да се множат и успехите ви. Ще бъдете на точното място и време винаги, когато това е нужно и това ще бъде вашата награда за проявеното ви търпение и воля. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден в 18:00 часа ние ще публикуваме хороскопа за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него!


Годишен хороскоп за 2020-та година