Вторник, 12 Ноември 2019
Дева

Седмичен хороскоп
06 - 13 Февруари 2017

4464
Седмичен хороскоп - Дева - 06.02.2017 - 13.02.2017 година
 
През седмицата ще дадете приоритет на професионалните си ангажименти, като на първо време се заемете с организацията. По свое виждане ще наложите промени в йерархията, нещо, което може да ускори издигането ви, но не е изключено да има и обратен ефект. Ясно е, че не мислите да се наказвате, заради нечия не информираност или друго несъвършенство. По-важното е, че желанията ви са на път да се сбъднат, и без да губите вярата си, продължавате напред. Умеете да се грижите за нещото, което поддържа ентусиазма ви и да не се терзаете за дреболии. Предвидливо ще избягвате пререканията, запазвайки търпеливото си отношение към всички и добронамерено ще им съдействате в проблемите.
 
В повечето случаи това е част от тактиката ви към успеха, но никой няма да е против. Смиреността никога не е обругавана, не съдете и ще повишите устойчивостта си. Ако възникнат здравословни неразположения ще ги лекувате, търсейки и алтернативна медицина за тях. Емоционалните ви усещания ще се засилят и ще дадете предпочитания на онези, в чиято компания се чувствате спокойни и сигурни. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година