Понеделник, 22 Април 2019
Дева

Седмичен хороскоп
05 - 12 Март 2018

3276

Седмичен хороскоп - Дева - 05.03.2018 - 12.03.2018 година

Колкото по-точна и ясна оценка правите на делата си, толкова по-правдива ще е перспективата, стояща пред вас. С качества и добри резултати печелите вниманието и доверието на хората, но не бива да се оставяте на емоциите да ви водят.

Търпеливото ви отношение към всичко, което ви заобикаля само би ви помогнало да постигате с лекота целите си. Самочувствието ви никога не ви е напускало, и вероятно има защо, но сега е нужна малко смиреност. Делите едно пространство с човек, имащ не по-малки от вас претенции. Направете компромис и ще спечелите, дори и да не го осъзнавате. Очакват ви нови професионални развития, пари и запознанства.

Любовни вълнения ще ви занимават през голяма част от периода и ще ви карат да търсите по-практични решения в живота си. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година