Понеделник, 15 Април 2024
Дева

Седмичен хороскоп
05 - 12 Февруари 2018

4833
Седмичен хороскоп - Дева - 05.02.2018 - 12.02.2018 година
 
Следейки събитията и мястото си в тях, ще разширите търсенията си и работите за усвояване на нови познания, за да повишите шансовете си за успех.
 
Това ще ви подтикне към конкретни действия, насочени към разширяване на контактите и по-добра реклама на уменията си. В тези си занимания ще търсите съдействие от приятели и близки или вие ще изпълнявате тази роля към тях. Опитът и новите знания ще отворят нови хоризонти пред вас, като ви помогнат за напред да се съсредоточите върху печеливши занимания, водещи към финансова и духовна удовлетвореност. Очакванията ви съвсем не са безпочвени, ще решите финансов въпрос и по-лесно ще се справите с текущите задължения.
 
Пазете репутацията и достойнството си, при конфликти запазете спокойствие и избягвайте обречени на неуспех битки. За някои от вас се очертава пътуване в чужбина. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!