Сряда, 22 Януари 2020
Дева

Седмичен хороскоп
05 - 12 Декември 2016

4462
Седмичен хороскоп - Дева - 05.12.2016 - 12.12.2016 година
 
Силен период за представителите на знака. Съдбата ще ви дарява щедро с възможности за изяви във всички области на обществено-политическият и личен живот. Търпението ви ще бъде възнаградено, вашето време вече започна. Работете за утвърждаване на авторитета си, повишаване на квалификацията си, финансовата си независимост и лично благополучие. Където и да насочите усилията си ще оставате доволни от себе си. Благоприятно време за лични контакти и емоционална обвързаност. Самотните от вас ще срещнат своята сродна душа и заедно ще градят планове за бъдещето си.
 
Удоволствията ще ви привличат и карат да се чувствате добре. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден точно в 16:00 часа ние ще публикуваме хороскопът за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него. Успех!


Годишен хороскоп за 2020-та година