Събота, 29 Февруари 2020
Дева

Седмичен хороскоп
30 - 07 Октомври 2019

2241

Седмичен хороскоп - Дева - 30.09.2019 - 07.10.2019 година 

Трудностите ще ви мобилизират да дадете всичко от себе си в преодоляване на неуредици, лоши взаимоотношения и различни препятствия по пътя към реализацията на целите ви.

Работете системно и методично за осъществяването им, бъдете търпеливи и не изпреварвайте събитията, желаейки по-скоро да видите резултатите. Така ще избегнете разочарованията и запазите без загуби постигнатото до тук. Ако в плановете ви влиза разширяване на бизнеса или друга по-мащабна задача, изберете внимателно подходящия човек, който може да ви подкрепи финансово, а също и с професионални съвети. Притесненията ви, свързани със здравето, вашето или на близък човек, ще се разсеят, ако вземете навреме мерки и следвате препоръките на специалистите. Учейки се от чуждия опит, повишавате своя, без това да се отразява негативно на авторитета ви, а и защото не робувате на егото си, което е белег за духовно израстване.

Онези, чието мислене е свързано с промените, ще търсят печеливши начини за инвестиции, съобразявайки се с последните развития на пазара и имайки предвид налагащите се тенденции. Познанията им за тях ще им помагат да преминат през непознатите сфери на бизнеса и живота си по-леко. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план през оставащата част от годината. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден в 18:00 часа ние ще публикуваме хороскопа за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него!


Годишен хороскоп за 2020-та година