Събота, 29 Февруари 2020
Дева

Седмичен хороскоп
30 - 07 Май 2018

2300

Седмичен хороскоп - Дева - 30.04.2018 - 07.05.2018 година

С уменията си и достойното си присъствие в живота оставате впечатление за себе си, като за можещи и успяващи хора. Събитията допълнително ще подхранват самочувствието ви с реализираните ви намерения и договорености.

Успехите ще ви мотивират и нищо не ще спре възхода ви. Любовта ви дава увереност, че любимият до вас е предан на общите ви интереси – духовни и материални, и това ще ви прави доволни от живота. Споделените ви сексуални желания ще ви потопят в приятни изживявания. Наред с тях няма да ви липсват разногласия и главоболия с хора от обкръжението ви. Отношенията ще се подобрят, но по-късно. Не търсете реванш, запазете добрия тон и бъдете смирени.

Семейството ще укрепи връзките си с роднини и ще предприемете пътуване, свързано с предстоящо тържество. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден в 18:00 часа ние ще публикуваме хороскопа за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него!


Годишен хороскоп за 2020-та година