Петък, 15 Ноември 2019
Дева

Седмичен хороскоп
30 - 07 Декември 2015

3207
Предвид динамиката на събитията около вас, си наложете да живеете по-спокойно, като гледате на случващото се откъм добрата му страна. Покажете на себе си, а и на света покрай вас, че не сте изгубили вярата си в доброто и потърсете нови перспективи. Ще се справите с трудностите, стига желанията ви да са на лице.
 
Но, защо ли ви казвам всичко това на вас, които винаги сте сред първите?. С повишени очаквания, добра мотивация и смелост в начинанията, не позволявайте на апатията да добие власт над мислите и делата ви. Насочете енергията си за градивни цели, като подчините обстоятелствата на каузата си. В това е предимството ви, използвайте го.
 
Бизнес - начинанията ви ще приключват благоприятно, ако не се конфронтирате с партньорите си, а с подходящи и силни аргументи ги приобщите към общата ви работа. Любовта ще ви даде импулс и творческо вдъхновение за мечти и изяви. Не пропускайте да разберете какво е подготвила за вас съдбата през 2016 година. Прочетете още сега вашия любовен хороскоп според датата на раждане за 2016 година.


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година