Понеделник, 17 Февруари 2020
Дева

Седмичен хороскоп
27 - 04 Декември 2017

5636
Седмичен хороскоп - Дева - 27.11.2017 - 04.12.2017 година
 
Ще се стараете да осъществите намеренията си, независимо от това, че може да ви струва много усилия и нерви. Работата за вас е от степен на значение, не по-малка от семейството ви.
 
Приоритетите са еднакво натоварени и това ви създава допълнително напрежение. Емоциите ви ще вземат връх и е възможно да се конфронтирате с хора, важни за вас. Добре е да се владеете, иначе ще калкулирате загуби и нежелани последствия. Често ще работите на инат, но няма да се отказвате от целите си. Мислите ви ще ви връщат понякога назад в миналото и ще ви правят по-сантиментални, тъгувайки по спомени. Романтични вълнения, причина за които ще стане нова личност, появила се от скоро до вас. Дайте простор на творческото си усещане за нещата.
 
То ще ви донесе духовна сила и ще създаде предпоставки за нови постижения. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? Ето тук може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Дева, както и подходящите решения за гривна!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден в 18:00 часа ние ще публикуваме хороскопа за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него!


Годишен хороскоп за 2020-та година