Петък, 24 Януари 2020
Дева

Седмичен хороскоп
27 - 03 Юни 2019

2448

Седмичен хороскоп - Дева - 27.05.2019 - 03.06.2019 година

Стремежът ви да прозрете в невидимото ще ви накара да засилите общуването си с хора, в чиито умения не се съмнявате. Желанието ви да разчитате знаците е добро намерение, но не го правете за сметка на другите.

Мислите, че подхождате правилно, но понякога грешите. Не изпадайте в крайности и се вслушвайте в съветите на близките си. Приемете добронамерените им грижи към вас. Ако сте стъпили здраво на земята нямате причини за недоволства. Работата ще ви спори и ще се развива по план, носейки ви материални и други придобивки. Безработните и такива, които търсят по-добри условия на труд ще имат предложение за нова работа. Бързо и без усложнения ще протичат здравословните ви неразположения.

Силите ви ще стигнат да постигате намеренията си, стига да не сте максималисти. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден точно в 16:00 часа ние ще публикуваме хороскопът за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него. Успех!


Годишен хороскоп за 2020-та година