Понеделник, 25 Май 2020
Дева

Седмичен хороскоп
26 - 02 Септември 2019

2164

Седмичен хороскоп - Дева - 26.08.2019 - 02.09.2019 година 

Житейски изненади ще ви подтикнат да ускорите търсенията си за излизане от създалата си обстановка. Практичността и разума ще ви подсказват по-сигурни пътища, но слушайте и сърцето си.

Приемете го, като барометър, който безпристрастно отчита импулсите, идващи от горе. Нечии недоброжелателни внушения ще се опитват да ви отклонят от верните решения. Открийте ги и се дистанцирайте от тях. Предстоят ви и вашите добри изживявания. Семейството е до вас, ще ви подкрепи и няма да ви липсва закрила. От хората, които ви обичат ще получите не само морална подкрепа, но и финансово съдействие. Ще се радвате на ново запознанство, на топли чувства и осъществени желания.

Любовта ще подхранва у вас усещането, че сте открили човека, от който се нуждаете. Развитие ще имате и в бизнес-делата си, идващите дни ще са потвърждение на прогнозата ми. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план през оставащата част от годината. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Годишен хороскоп за 2020-та година