×

Успешно се регистрирахте. Посетете вашия email, за да активирате акаунта си.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Вторник, 25 Октомври 2016
Дева

Седмичен хороскоп
26 - 02 Ноември 2015

2162
Бизнесът ще ви наложи по-забързано темпо на работа и ще ви приведе в готовност да посрещнете новостите, които налага пазарът. Следвайки отговорностите си и възползвайки се от познанствата си с влиятелни хора, сред които са и много от вас, ще се покажете като добри организатори, справящи се във всякакви ситуации.
 
Без да изпадате в излишен размисъл, ще се възползвате от момента и ще действате. В сътрудничество с други хора или самостоятелно ще работите по идеите си, преодолявайки трудности от административен, правен и битов характер. Заради проявената ви находчивост, активност, логична и гъвкава мисъл ще получите добра оценка за работата си с последващи я интересни предложения.
 
Бързо ще напредвате в области, в които влагате творчество и най-вече желанието си да разкриете повече от себе си. Животът ви може да стане по-лек и приятен, ако се освободите от крайности в мисленето, амбициите и поведението си. Следвайте здравия разум и вярвайте в себе си, в доброто и в хората. Не пропускайте да разберете какво ви очаква и в личен план от тук нататък. Само сега можете да си изготвите личен хороскоп според датата на раждане за 2016 година.
ХОРОСКОП СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
 • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП
 • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
 • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
 • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
 • БИЗНЕС ХОРОСКОП
 • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП
 • Годишен хороскоп за 2017-та година

  Коментари ( 0 )

  Все още няма коментари.