Четвъртък, 2 Февруари 2023
Дева

Седмичен хороскоп
26 - 02 Април 2018

3701

Седмичен хороскоп - Дева - 26.03.2018 - 02.04.2018 година

По-силно от всичко желаете да сте сред първите и това ви желание ще ви мобилизира да покажете най-доброто от себе си. Навикът да разчитате най-вече на себе си ви помага да сте по-овладени, което ви носи предимства.

Занимаващите се с бизнес ще се стремят към подобряване на работата си, имаща пряко отношение към печалбите и качеството им на живот. Като цяло всички от знака ще са ангажирани, но с различна успеваемост. С разумните си и премерени ходове ще привличате върху себе си вниманието на хора, имащи власт и позиции. С тяхна помощ, а и предвид последващите развития, ще напреднете бързо в делата си. Не наранявайте никого и бъдете добри в общуванията си. В интимните отношения ще изпитате съмнения или друга натоварваща ви емоция.

Колкото по-скоро изясните проблема, толкова по-бързо ще се освободите от излишния товар, който носите. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-