Четвъртък, 2 Декември 2021
Дева

Седмичен хороскоп
25 - 01 Ноември 2021

664

Седмичен хороскоп - Дева - 25.10.2021 - 01.11.2021 година

Ще изпълните с енергия приоритетите си и ще работите, довеждайки започнатото до край. Имате опит и вслушвайки се в съветите и в предложенията на околните, ще проучвате всяка появила се възможност.

Водени от такива намерения, ще станете инициатори на срещи и разговори, чрез които бихте си изяснили по-добре перспективите, които те носят. Запазвайки независимостта и свободата си, ще се обвързвате предпазливо с обещания, независимо към когото са предназначени те. Важното е, че сетивата ви са отворени за доброто, за това и късметът няма да ви подмине. Отговорностите ви ще растат, но вие сте свикнали, може да понесете и повече. Самотните Деви ще срещнат истинската любов, която ще ги понесе нагоре. Новости и от битов характер, свързани с жилище, работа или друга обогатяваща ви материално или духовно придобивка.

Внимавайте за здравето си, застрашени са белите дробове, крайниците и всичко, което е подложено на атмосферните влияния. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година