Сряда, 6 Декември 2023
Дева

Седмичен хороскоп
25 - 01 Февруари 2016

3100
Може би има проблеми от близкото минало, които все още стоят нерешени, и това ви носи напрежение. Помислете си и ще откриете причини, които са важни. Интуитивно ще налучкате пътя и ще се освободите от всичко, което ви пречи да се развивате и да бъдете щастливи.
 
Не разчитайте на чужди обещания в процеса на работата си. Поемете нещата в свои ръце и станете отговорни пред себе си. Би било добре и, ако не оставате делата си несвършени в срок. Паричните проблеми ще ви отминат и няма да са пречка в реализациите, към които сте устремили взора си. Бизнесмените ще постигнат значителен напредък в делата си.
 
Отново ще имате поръчки и интересни оферти, които ще ви носят печалби. Радостни новини очакват хората на изкуството и образованието. Вече са ясни резултатите от вашето представяне и скоро ще имате поводи за празнуване. 14-ти февруари наближава, за това не пропускайте да разберете, какво е подготвила за вас съдбата през 2016 година. Прочетете още сега вашия любовен хороскоп според датата на раждане за 2016 година.