Вторник, 18 Февруари 2020
Дева

Седмичен хороскоп
23 - 30 Септември 2019

1987

Седмичен хороскоп - Дева - 23.09.2019 - 30.09.2019 година 

От предстоящото си участие в бизнес - проект ще получите материални придобивки, но делата ви ще са съпътствани от проблеми и главоболия.

Стремете се да правите компромиси и не се дистанцирайте от партньорите си. Качествата ви са неоспорими, но не изпадайте в погрешна представа за собствената си значимост. Податливи сте на провокации и като всички други не сте застраховани от вземането на грешни решения. Онези, които търсят работа ще получат предложение, което ще представлява интерес за тях. За други то ще се превърне в източник на допълнителни доходи.

Благоприятен изход от здравословен проблем. Част от ежедневието ви ще е свързано с предстоящи пътувания. За някои служебни, при други ваканционни - ще ви носят настроение и ще ви зареждат позитивно. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план през оставащата част от годината. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден в 18:00 часа ние ще публикуваме хороскопа за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него!


Годишен хороскоп за 2020-та година