×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Петък, 17 Август 2018
Дева

Седмичен хороскоп
23 - 30 Април 2018

2232
Седмичен хороскоп - Дева - 23.04.2018 - 30.04.2018 година
 
Включвайки се в професионални и обществени проекти, ще създавате около себе си творческа атмосфера, подходяща за целите, които стоят пред вас. Като резултат от съвместните ви усилия, ще подобрите на първо място финансите си, загърбвайки притеснения и душевни несгоди. 
 
За последните принос ще имат и подобряващите се отношения с партньора. Повишаващите ви се възможности ще променят живота ви в позитивна посока, много неща ще можете да си позволите. Прагматичните ще мислят за нови инвестиции, насочвайки се към области, с добри перспективи за печалби в бъдеще. Вслушвайте се и в интуицията си, наред с разума и съветите от страни.
 
Ще ви бъде по-лесно да се предпазите от фалшиви обещания и оферти с непредсказуем изход. Натовареността ви ще е голяма, но не правете от това драми, изпадайки в крайности. Пъстротата на ежедневието ще ви среща с различни хора и от вас зависи да подберете онези, с които да се чувствате добре. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

AstroData PREMIUM


Здравейте приятели! Активирайте вашият личен AstroData Premium акаунт и станете част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

НИКАКВИ РЕКЛАМИ! САМО ТЕКСТ! БЕЗ POP-UPS! БЕЗ POP-UNDERS!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година