Четвъртък, 2 Декември 2021
Дева

Седмичен хороскоп
21 - 28 Октомври 2019

1618

Седмичен хороскоп - Дева - 21.10.2019 - 28.10.2019 година 

Запазете спокойствието си и при трудности мобилизирайте силите си, за да ги преодолеете по-бързо. Основното, което ще ви вълнува през следващите дни е професионалната кариера, бизнеса и личните взаимоотношения.

Парите са важни за вас, за това ще работите с удвоени сили, за да реализирате проектите, върху които сте съсредоточили енергията си. Всичко, което зависи от вас ще бъде направено, за да приключите работата си навреме и по начин, който ви удовлетворява. Не се претоварвайте и щадете нервите и силите си, защото погубеното трудно ще се навакса. Семейството ще ви защити, в случай на нужда и в атмосферата на дома ще възстановите равновесието на мислите си. Истина е, че не сте откровено добронамерени към онези, които ви диктуват условия.

Но, ако сте в икономическа зависимост от тях, колкото и да не го желаете, ще трябва да се съобразите с изискванията им към вас. Погледнете на това обстоятелство откъм хубавата му страна за вас, то със сигурност ще ви подтикне да потърсите по-добро решение за проблема си. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година