Понеделник, 6 Февруари 2023
Дева

Седмичен хороскоп
20 - 27 Ноември 2017

5684
Седмичен хороскоп - Дева - 20.11.2017 - 27.11.2017 година
 
С прозорлив поглед ще предвижвате събитията напред и ще съумявате да сте актуални и в час с изискванията на времето. Открито ще говорите за намеренията си и ще привлечете към себе си всички онези, които ще открият във вас силната личност.
 
С разум и търпение ще отхвърляте затрудненията и ще продължавате напред. Ще почувствате прилив на енергия и няма да се щадите, за да постигнете целите си. Съдбата ще ви зарадва с приятни изненади, но са възможни и разочарования, породени от прекомерните ви очаквания. Не губете чувството си за мярка, бъдете реалисти. С поведението си близки ви хора ще ви носят настроение и приятни емоции. Погрижете се умората да не се превърне в причина за нежелани конфликти. Планирано събитие се нуждае от допълнителна подготовка и средства, ако искате да му се насладите в пълнота.
 
Желаната промяна ще ви постави в различна от досегашната ви позиция. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!
AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-