Петък, 24 Януари 2020
Дева

Седмичен хороскоп
20 - 27 Август 2018

2198

Седмичен хороскоп - Дева - 20.08.2018 - 27.08.2018 година  

По убедителен начин ще работите и живеете, показвайки силата на духа си. В защита на добрите идеи и решения ще търсите по-широка подкрепа и лесно ще стигате до разума и сърцата на онези, към които се стремите.

Общите ви усилия ще благоприятстват доходите, семейната атмосфера и настроението ви. Видим напредък ще имате в професионалното си развитие, благодарение на качествата и подготовката ви ще участвате активно при взимане на отговорни решения и в управлението. Предстои да стартират интересни проекти, в които участието ви ще е от значение не само лично за вас, но и в по-голям план. С лекота ще създавате нови контакти и ще разширявате кръгозора си, чувствайки се на мястото си.

Новостите ви привличат и с практичен подход ще намирате приложението им в делата си. Подготовката за важно събитие е в ход и много неща очакват вниманието ви. Със сигурност ще ви подейства отлично, ако се запознаете по-добре с всички полезни качества на автентичната Аюрведа от Индия. Подарете здраве на себе си и най-близките си хора!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден точно в 16:00 часа ние ще публикуваме хороскопът за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него. Успех!


Годишен хороскоп за 2020-та година