Събота, 25 Септември 2021
Дева

Седмичен хороскоп
20 - 27 Април 2020

1051

Седмичен хороскоп - Дева - 20.04.2020 - 27.04.2020 година

Отговорно и с последователни действия ще следвате намеренията си, вслушвайки се най-вече в разума и интуицията си. Мнението на колегите и хората от обкръжението ви ще играе по-малка роля в определяне на важните за вас неща, но ще запазите добрия тон в общуването помежду ви.

Новите развития при вас ще са изразени най-вече в бизнеса, което включва и промяна на дейността или допълнителна, съпътстваща основната. Натрупаното напрежение ще оказва влияние върху решенията ви. Категорично ще се насочите към търсене и на други възможности, запазвайки в същото време независимостта си и без сериозно да се обвързвате с хора или финанси. Добре ще обмисляте делата си в старанието да сведете до минимум загубите си, но за съжаление без такива няма да ви се размине. Прагматично ще се ползвате от чуждия опит, адаптирайки го към своите условия и развития, но заслугата за успехите ви ще е най-вече ваша.

Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в здравословен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен здравен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година