Понеделник, 15 Април 2024
Дева

Седмичен хороскоп
02 - 09 Декември 2019

1800

Седмичен хороскоп - Дева - 02.12.2019 - 09.12.2019 година 

Енергични, с желание за живот и добри очаквания ще започнете седмицата. Делово предложение ще насочи мислите ви и ще ви мобилизира да експериментирате в нова сфера, търсейки финансова изгода и възвръщаемост.

Верни на себе си ще следвате разума си и по-малко ще се ръководите от настроенията си, израствайки в движение. Смяна на работното място или започване на ново, са част от вълненията, които ще владеят други от вас. С внимание се отнесете към онези, които са загубили вярата си и се нуждаят от силното ви и искрено присъствие в живота си. Общителността ви ще ви помага да общувате, оставяйки за себе си добро впечатление. С желание ще се включвате в развлечения, нещо повече, сами ще ги организирате и инициирате. Сериозни обвързаности при не семейните ще стигат до брак.

В здравословно отношение нещата са предсказуеми, стига да се пазите от настинки и не прекалявате в нищо. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!