Понеделник, 11 Декември 2023
Дева

Седмичен хороскоп
19 - 26 Март 2018

3872

Седмичен хороскоп - Дева - 19.03.2018 - 26.03.2018 година

Живота ще ви поднесе изненади, които в повечето случаи ще са приятни и желани. Навлизате в период на нови емоции и преживявания. Дамите ще се радват на засилен интерес от страна на силния пол и това ще ги прави по-често усмихнати и весели.

В отношенията си с колегите ще постигнете напредък, като станете по-сърдечни, открити и добри. Професионалните ви качества ще намерят поле за изява и това ще създаде услови за финансови придобивки. Повишение на доходите ще получите и от допълнителна работа, но чрез съдействието на ваши близки. По отношение на здравето не сте застрашени от непредвидени обстоятелства, но това не бива да приспива грижите ви.

Страдащите от хронични заболявания ще трябва да се разделят с някои свои вредни навици, като цигарите например. Добре би било да прекарвате повече време на чист въздух, ще се заредите не само с енергия, но и с чисти мисли. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!