Събота, 7 Декември 2019
Дева

Седмичен хороскоп
19 - 26 Февруари 2018

3664

Седмичен хороскоп - Дева - 19.02.2018 - 26.02.2018 година

Прагматични и целенасочени ще влагате мисъл, усилия и труд към нещата, които считате за важни. В хода на работата са възможни разочарования, но дано те ви помогнат да прозрете нещата, които до сега са ви убягвали.

Резултатите ви ще са с променлив успех, но не спирайте. Някои от вас ще започнат нова работа. Покажете се подготвени и поставете условията си. Не приемайте на всяка цена предложения, които в последствие няма да ви удовлетворяват. Щом сте мотивирани да постигнете най-доброто, ще успеете. Интимният ви живот е в застой, но няма да ви липсват вълнуващи емоции. Усмихвайте се, мислете позитивно и ще привличате към себе си хора, имащи вашите интереси. Отнасяйте се и по-внимателно към хората от близкото ви обкръжение.

Не ви прави чест да сте злобливи, арогантни и пресметливи към чуждите придобивки. Оценете добронамереното им отношение към вас и не ги превръщайте в свои врагове. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година