Четвъртък, 18 Април 2024
Дева

Седмичен хороскоп
15 - 22 Януари 2018

4508
Седмичен хороскоп - Дева - 15.01.2018 - 22.01.2018 година
 
Запазете спокойствието си и при трудности мобилизирайте силите си, за да ги преодолеете по-бързо. Основното, което ще ви вълнува през следващите дни е професионалната кариера, бизнеса и личните взаимоотношения.
 
Парите са важни за вас, за това ще работите с удвоени сили, за да реализирате проектите, върху които сте съсредоточили енергията си. Всичко, което зависи от вас ще бъде направено, за да приключите работата си навреме и по начин, който ви удовлетворява. Не се претоварвайте и щадете нервите и силите си, защото погубеното трудно ще се навакса. Семейството ще ви защити, в случай на нужда и в атмосферата на дома ще възстановите равновесието на мислите си. Истина е, че не сте откровено добронамерени към онези, които ви диктуват условия.
 
Но, ако сте в икономическа зависимост от тях, колкото и да не го желаете, ще трябва да се съобразите с изискванията им към вас. Погледнете на това обстоятелство откъм хубавата му страна за вас, то със сигурност ще ви подтикне да потърсите по-добро решение за проблема си. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Дева, както и подходящите решения за гривна!