Понеделник, 17 Февруари 2020
Дева

Седмичен хороскоп
14 - 21 Ноември 2016

5185
Седмичен хороскоп - Дева - 14.11.2016 - 21.11.2016 година
 
Периодът минава под знака и покровителството на любовта. Очакват ви нови запознанства, обвързване, признания и създаване на семейства. Това е чудесно за вас, но живота ще ви призове да останете адекватни на събитията, и да не изпуснете моментите, даващи възможност за добри перспективи пред бизнеса, обучението и ежедневието ви. Забравете за отминалите събития и се потопете в настоящето. Подготовка и осъществяване на пътувания свързани с почивки, с чужбина или просто промяна за кратко. Вземайте това, което ви се дава без угризения.
 
Рискувате да задълбаете много на вътре, ако търсите логиката на случващите се събития. Радостни вълнения и нови перспективи идват при вас и това е предстоящото, а както сами ще се убедите за много време напред. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден в 18:00 часа ние ще публикуваме хороскопа за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него!


Годишен хороскоп за 2020-та година