Събота, 14 Декември 2019
Дева

Седмичен хороскоп
13 - 20 Февруари 2017

4637
Седмичен хороскоп - Дева - 13.02.2017 - 20.02.2017 година
 
Деловите представители на знака ще се похвалят с постижения и добри материални придобивки. В общуването си с неравностойни партньори заложете на аргументираните доводи, а не на очевидните слабости на другите. Това ще повиши авторитета ви и ще ви направи безспорни лидери. Безработните ще получат предложение за работа, но въпреки това трябва да го обмислят, а не на всяка цена да го приемат. Ще срещате подкрепа и ще се радвате на добър прием в обществото. Няма да ви липсва самочувствие, но по-важно е, че умеете да впечатлявате с притежаваните от вас качества.
 
Те ще ви отварят врати и ще правят реални смелите ви хрумвания. Не забравяйте, че цената на успеха се измерва от жертвите и компромисите, които сте склонни да направите. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2020-та година