Неделя, 4 Декември 2022
Дева

Седмичен хороскоп
12 - 19 Септември 2022

684

Седмичен хороскоп - Дева - 12.09.2022 - 19.09.2022 година

Бъдете сдържани в общуването и по-често изразявайте уважението си към хората, които го заслужават. Забележките, които щедро раздавате няма да променят нещата, напротив. Излишно ще настроите света срещу себе си, използвайте енергията си за по-градивни неща.

Предстои ви сътрудничество с хора, обединени от сходни интереси и мислене, вслушвайте се в съветите им и не търсете превъзходство. Обединявайки усилията си, ще постигнете повече, отколкото бихте могли сами. По актуален въпрос ще покажете позицията си, още повече, че съществуващото положение е изчерпало възможностите си. Така ще обърнете нещата в своя полза и ще продължите в същия дух, борбено и без колебание. Не отказвайте да сте полезни, ако търсят съветите ви. С прагматичен подход ще се възползвате от възможностите, независимо какъв е техният източник.

Ще върнете доверието си отново в човек, с когото пътищата ви са били разделени. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година