Четвъртък, 28 Септември 2023
Дева

Седмичен хороскоп
12 - 19 Октомври 2015

2612
Натрупаното отегчение и болка в душата ви карат да страните от онези, които ви причиняват страдания. Но грешите. Имате сили и ще откриете много причини, за да продължите напред. Очакват ви хубави мигове и радостни преживявания. Финансите ви ще стигнат, за си позволите повече и желани неща.
 
Умеете да увличате след себе си с енергията, която излъчвате и с влечението си към новото. Призовете и сега вътрешния си порив за изява и насърчете активността си, за да създадете подходящите условия за успеха. Отнасяйте се с доверие към хората, които уважавате, не бъдете излишно мнителни.
 
Свободолюбивият ви дух ще отхвърли всяка зависимост и ще разполагате със себе си във всичко. Финансовите ви дела ще се развиват добре и с получените средства ще реализирате своя идея, както и да инвестирате в бъдещо мероприятие. Търсете разнообразието, чистата природа и средата на онези, които обичате. По-често мислете за развлечения и отдих. С качествата си ще събуждате интереса на другите, което ще ви превръща в значима личност. Не пропускайте да разберете какво ви очаква и в личен план от тук нататък. Само сега можете да си изготвите личен хороскоп според датата на раждане за 2016 година.