Четвъртък, 30 Юни 2022
Дева

Седмичен хороскоп
12 - 19 Февруари 2018

3990
Седмичен хороскоп - Дева - 12.02.2018 - 19.02.2018 година
 
С ясни цели, ще се мобилизирате и работите за създаване на по-благоприятни условия за постигането им. Подходящата среда и хора ви карат да се чувствате пълноценни и уверени в себе си.
 
Подреждайки собствения си живот, подреждате и бъдещето си, защото всичко останало е във възможностите ви. Професионалните ви занимания ще ви подтикнат към повече упорство, за да приключите в срок започнати задачи и проекти. От тях ще получите финансови възнаграждения и морална удовлетвореност. Аргументирано отстоявате позициите си и това си личи по начина на общуване, мястото ви в йерархията и не на последно място от самочувствието ви. Делово пътуване ще ви срещне с хора от вашите професионални среди и ще благоприятства договорености и други бизнес-решения. Пазете се от нерегламентирани контакти със съмнителни хора.
 
Близките интереси и сродна енергията ще ви сближат с други, компанията на които ще ви помогне да се отпуснете и разведрите. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!
-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година