Сряда, 17 Април 2024
Дева

Седмичен хороскоп
12 - 19 Декември 2022

1406

Седмичен хороскоп - Дева - 12.12.2022 - 19.12.2022 година 

С удоволствие ще се насладите на хубавите дни, които ви предстоят. Ще ви вдъхновяват и зареждат с енергия, правейки ви по-приветливи и добри. Ще обърнете внимание и на отношенията си с онези хора, които по ваша вина са останали в страни от обкръжението ви. Ще споделяте вълненията им, приемайки успехите им като свои.

Необвързаните ще открият сродната си душа, в чието обкръжение ще се чувстват щастливи и ще се радват взаимно на близостта си. С партньорите си ще се стремите към изглаждане на различията във възгледите ви и ще мислите и работите по начин, обединяващ усилията ви в една посока. Но не всичко ще бъде в розово, възможни са и по-напрегнати ситуации. Въздържайте се от неконтролируеми изблици на гняв и не съдете никого. Лицемерните и лукавите трудно ще намират своето място, въпреки фалшивите си усмивки.

Едно събитие ще даде тласък на кариерата ви, като за някои това означава и нова работа. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2023 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2023 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!