Събота, 21 Септември 2019
Дева

Седмичен хороскоп
10 - 17 Април 2017

4576
Седмичен хороскоп - Дева - 10.04.2017 - 17.04.2017 година
 
Ще подчините мисленето си на практичната страна на живота си и бързо ще осъществите намеренията си. Дръзновението ви ще ви изведе далече напред, с качествата и последователните си действия ще привличате интереса на много хора върху себе си. Уважавани сте сред колегите си, търпеливо и успешно градите авторитета си и това неминуемо ще ви издигне в йерархията. Най-добре от всички умеете да защитите интереса си и да не позволите на никого да ви употреби за лични цели. За съжаление няма да ви липсват натоварващи ситуации, които могат да ви изнервят и натоварят психически. Търсете по-често компанията на хора, които цените и ще да излезете по-бързо от това ви състояние.
 
Финансови затруднения и други ограничения могат също да нарушат покоя ви, но не изпадайте в паника. Не страдайте, и ако човека, когото обичате е изгубил интереса си към вас. Скоро ще срещнете друг, с когото ще изживеете силна любовна връзка. Родителите и децата имат нужда от вниманието ви, не ги пренебрегвайте. Разберете още сега, какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година