×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Понеделник, 21 Май 2018
Близнаци

Седмичен хороскоп
07 - 14 Септември 2015

804

Съществува проблем, който ви тревожи и смущава. Служебните задачи ще се осуетяват и придвижват по-бавно, ако той не стане приоритетен за вас. Храните надежди по отношение на проект, който в някаква степен е зависим от елегантното му и бързо решение.

Бъдете последователни в действията си, не се захващайте със задачите, ако не мислите да ги приключите качествено и в срок. Личността ви привлича вниманието на началници, висшестоящи и заинтересовани от вас хора. Респектирате, когато сте отговорни и коректни, и това е впечатлението, което оставяте за себе си.

Работни срещи ще допринесат за получаване на делови предложения. Няма какво много да му мислите, очевидно са приемливи. Бъдете добронамерени към всичко, което ви заобикаля, така ще получите в повече внимание и топлина.

AstroData PREMIUM


Здравейте приятели! Активирайте вашият личен AstroData Premium акаунт и станете част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

НИКАКВИ РЕКЛАМИ! САМО ТЕКСТ! БЕЗ POP-UPS! БЕЗ POP-UNDERS!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година