Сряда, 22 Март 2023
Близнаци

Седмичен хороскоп
07 - 14 Март 2022

1224

Седмичен хороскоп - Близнаци - 07.03.2022 - 14.03.2022 година 

Изостанали и нерешени въпроси от различен характер ще предизвикват безпокойството ви през следващите дни. Не ги пренебрегвайте, но и не изоставяйте в усвояването на нови знания. Промените ще изискват активното ви внимание и присъствие там, където не може да мине без вас.

Постепенно ще се приучите да прилагате наученото, дори то да е в разрез с остарелите навици и мислене на околните. Ще станете по-категорични в оценките и в желанията си. До вас ще има хора, които ще се опитат да привлекат вниманието ви, като изтъкват на преден план болките и проблемите си. Ще сте им полезни, като им посочите начините за справяне с тях. Съобразявайте се с промените на времето и вземайте допълнително витамини, за да преодолеете по-леко възможните настинки и хронични неразположения.

Гледайте позитивно на живота и избягвайте дразнителите. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-