Четвъртък, 27 Февруари 2020
Близнаци

Седмичен хороскоп
05 - 12 Август 2019

2030

Седмичен хороскоп - Близнаци - 05.08.2019 - 12.08.2019 година 

Седмицата ще е наситена с разнообразни емоции и събития за повечето от вас. Ще се чувствате свободни да правите онова, което желаете. Не, че досега сте били възпрепятствани от някого или нещо, но обстоятелствата вече са променени.

Все по-често ще осъзнавате, че всичко е във ваша власт, както да бъдете активни, така и да постигате амбициите си. И нищо няма да спре устрема ви. Интелектуалното, емоционално и физическо състояние ще ви позволи да насочите интересите си в нови сфери, с които ще задоволите очакванията си. Ще реализирате намеренията си, както във финансов, така и в личен план. Мнозина ги очакват срещи с нови хора, обстановка и бит. Свикнали сте и бързо се адаптирате към промените, за това и няма да ви се наложи да прибягвате до защитни действия.

В много отношения ще имате поводи за празнуване, желаните придобивки ще ви направят по-щедри и добри. С готовност ще се отнесете към проблемите на другите, довеждайки обещанията си до край. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден в 18:00 часа ние ще публикуваме хороскопа за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него!


Годишен хороскоп за 2020-та година