Понеделник, 15 Април 2024
Близнаци

Седмичен хороскоп
04 - 11 Декември 2017

4579
Седмичен хороскоп - Близнаци - 04.12.2017 - 10.12.2017 година
 
Силни сте, когато работите самостоятелно и разчитате на себе си. Периодът е благоприятен и за съвместни занимания с хора, с които имате общи интереси.
 
Внимавайте, предлагайте елегантно решението си, да не засегнете никого с тях. В много отношения превъзхождате останалите, но и вие имате недостатъци, върху които трябва да работите. Може да промените дома си, ако го ремонтирате и обновите мебелировката. Каквото и да ви струва това си заслужава, новата атмосфера ще ви радва и носи усещане за отмора. Заминаващите на път ще останат приятно изненадани от хора и места, които ще посетят. Ще се вслушвате в интуицията си и ще приемате напътствията й във всичко. Гости от далече ще ви донесат грижи и вълнения, но и ще ви направят щастливи.
 
Мнението на специалист ще ви насочи към правилното лечение на неразположенията ви, ваши и на близките ви, изключвайки излишни притеснения. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!