Сряда, 29 Май 2024
Близнаци

Седмичен хороскоп
30 - 07 Октомври 2019

2654

Седмичен хороскоп - Близнаци - 30.09.2019 - 07.10.2019 година 

Поставяйки на преден план кариерата и грижейки се за развитието си на професионалисти, ще насочите голяма част от енергията си в тази посока. Възможни са затруднения от различно естество, с които бихте се справили, ако сте достатъчно овладени.

Не залитайте в излишни обяснения и по-често се вслушвайте в разума и интуицията си. Съобразявайте се с мнението на околните и най-вече с преките си ръководители, за да избегнете главоболия, които иначе биха нарушили ритъма ви на работа. Разчитайте и на опита си, какъвто и да той, ще ви помогне да имате градивна позиция по проблемите. Професионалният имидж, който градите изисква отдаденост, често за сметка на времето и силите ви. Други ще се изявят като организатори на мероприятие или дейност, от значимост за много хора.

Заниманията със спорт ще укрепят духа и здравето ви. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план през оставащата част от годината. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!