Вторник, 17 Септември 2019
Близнаци

Седмичен хороскоп
29 - 07 Март 2016

3269
По силите ви е да внесете спокойствие и ред в живота – своя и на други хора, което ще повлияе благоприятно на събитията. С разумните ви и конструктивни предложения ще спечелите доверието и подкрепата на повече хора, които от много време се нуждаят от точно такива действия. Постигнете ли намеренията си, не се съмнявайте за бъдещето. То ще бъде такова, каквото го желаете. В професионален план ви предстои стартиране на проект, който ще погълне голяма част от времето и силите ви, натоварвайки ви с нови отговорности. Очакванията ви са реално осъществими, стига да сте внимателни и не позволите въвличането ви в съмнителни договорки и сделки.
 
Както и до сега, останете чужди за ласкателства и фалшиви обещания, като отстоявате позициите си докрай. По-често търсете близостта на онези, с които споделяте еднакви интереси и цели, ще се зареждате с нови идеи и ще се чувствате уютно. Хубав повод ще ви срещне с близки, които не сте виждали от дълго и заедно ще се радвате на нови придобивки, сред които и нов член в семейството ви. Не пропускайте да разберете, какво е подготвила Съдбата за вас в личен и интимен план. Прочетете още сега вашия личен любовен хороскоп според датата на раждане. Разберете тайните на зодиака още сега.


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година