Петък, 20 Септември 2019
Близнаци

Седмичен хороскоп
26 - 02 Април 2018

3550

Седмичен хороскоп - Близнаци - 26.03.2018 - 02.04.2018 година

Все по-често ще се обръщате към себе си в търсене на истини, не получаващи ги от вън. В общуването си ще впечатлявате с будното си съзнание и пряма мисъл.

Енергия ще черпите от природата и хората, с които общувате. Самочувствието ви е силно изразено, но на моменти ще бъдете податливи на депресивни състояния. Силите ви ще се множат, ако се отворите за доброто, потискайки в себе си яростта и критикарството. Дамите ще имат емоционални преживявания, ще се почувстват повече от всякога харесвани и желани. Занимаващите се с бизнес не бива да пропускат моментите, подходящи за сделка.

Не винаги нещата ще се подреждат така, както ги искате, но ще имате и силни дни. Професионалните ви успехи ще ви правят значими, като често ще ви търсят за съвет и подкрепа. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година