Вторник, 26 Май 2020
Близнаци

Седмичен хороскоп
25 - 02 Октомври 2017

5447
Седмичен хороскоп - Близнаци - 25.09.2017 - 02.10.2017 година
 
Трансформирайки творческите си заложби и намерения в градивна посока, ще се радвате на успешни резултати. Възползвайте се от всичко, постигнато до тук, то е вашата основа, върху която да градите бъдещето си.
 
За повечето от вас периодът се свързва с развития и отговорности, част от които ще са свързани и с нови хора. Отнесете с доверие към тях, бъдете приветливи в общуването и покажете най-доброто от себе си. Материални и морални придобивки ще съпътстват работата ви, а вие на свой ред ще се грижите за уюта на дома и близките си. Овладейте емоционалността си и не допускайте тя да определя поведението ви към околните. В състояние сте да се справите с всичко, което живота ви поднася, не драматизирайте излишно чувствата си и работете за повишаване на психическата си устойчивост.
 
В тази връзка е добре да оцените толерантното отношение на хората до вас и по подходящ начин да им покажете уважението си. Дължите им и повече. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!
Годишен хороскоп за 2020-та година