Събота, 20 Април 2024
Близнаци

Седмичен хороскоп
25 - 02 Декември 2019

2447

Седмичен хороскоп - Близнаци - 25.11.2019 - 02.12.2019 година 

За някои от вас, занимаващи се с бизнес седмицата няма да е от най-успешните. Деловите контакти не винаги ще приключват с взаимни споразумения, което ще оказва влияние и върху крайния резултат.

Често ще се питате дали вървите в правилната посока. Но не губете кураж, последващите развития ще подпомогнат добрите ви намерения и ще ви донесат очакваните придобивки. Ще се стабилизирате финансово, макар и с по-късна дата. Добро предложение ще насочи мисълта ви в посока на разширяване обхвата на дейност или съвместни проекти. Нежни чувства ще провокират у вас повече сърдечност, желание за подкрепа и развлечения.

Романтичната си връзка ще изживеете по свой начин, гледайки на живота по-ведро и без да гледате на съпътстващите затруднения драматично. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!